Det perfekta fredagsmyset

Det är långt ifrån alla som är glada över att sommaren just nu är i full fart med att övergå till höst i vårt avlånga land. Och det är väl inte så konstigt att förstå det, för varje år så känns det verkligen som att solen och värmen är på besök alldeles för kort tid, och hade gärna fått stanna betydligt längre. Men nu är det ju faktiskt som det är, så istället för att deppa över att hösten är på ingång får man istället göra det bästa av situationen. Och det gör man allra bäst med härliga filmkvällar!

När sommar blir till höst så är det en hel del som förändras. Tidigare spenderade man allra helst kvällar utomhus med goda vänner, kanske något gott att äta och dricka, och utan tjocka kläder. Ja, vi hör ju alla att det låter otroligt härligt, men nu när sommar sakta men säkert håller på att övergå till höst, ja då blir det inget mer av detta. Något som många tycker är tråkigt såklart, i princip alla älskar ju sol och värme. Men ärligt talat så ska man faktiskt inte deppa ihop allt för mycket, för även om sommaren lider mot sitt slut så får vi ju en ny underbar årstid! Något som verkligen stämmer om man har en bra inställning till hösten och inte ser det som något som tar sommaren från oss, utan snarare bara tar över stafettpinnen. Man ska helt enkelt göra det bästa av den situation som nu är med hösten istället för att sörja den sommar som nu har tagit slut. Och det gör man allra bäst genom härliga filmkvällar, även kallat för fredagsmys. För ända sedan den dagen då fredagsmyset kom till Sverige så är det något som har varit en stor favorit för många, så låt oss därför ta upp några punkter som förhoppningsvis kan inspirera till nästa fredag i höstrusket!

  • Alla tycker vi att olika saker är viktiga när det kommer till det som man bör prioritera till fredagsmyset, men att se rätt film är väl ändå något som ligger i topp hos de flesta! En värdelös film kan trots allt förstöra vilken kväll som helst, så välj något med omsorg som alla vill se om ni är ett gäng. Ett tips är Maleficent, en ny film som snabbt har blivit älskad av otroligt många!
  • För att verkligen få till den där mysiga känslan måste man komma i rätt stämning. Något som knappast är enkelt om man inte trivs med dem eller den som man umgås med. Rätt umgänge är med andra ord a och o för ett lyckat fredagsmys, och som tur är så är det något som passar för hela familjen. Och dem tackar man ju aldrig nej till att umgås med!
  • Sist på vår lista, men absolut inte minst, hittar du snacks! Snacksen är ju lika viktiga som filmen man väljer och människorna man umgås med, och det finns massor av gott att välja bland. Se bara till att köra på det du är sugen på, då blir det alltid som bäst!