70 år och Dj

Det är människor som vågar ta tag i sina drömmar och vågar leva som vi ser upp till och inspireras av. Att se upp till Madelein som sadlade om till Dj efter hon passerat sextio år är någon att se upp till.

När det kommer till att nå sina drömmar är det något som alla människor borde sträva efter, men som tyvärr inte gör det. Detta då trygghetens stig är just trygg och för att man inte riktigt vågar tro på sina egna drömmar. För alla som inte vågar bör lyssna på Madeleins historia och finna kraft, samt läsa vår text om vikten att lyckas som artist och få allt rullande genom att ha stor koll på sin ekonomi. För har man inte koll på den ekonomiska biten – oberoende av vad man väljer att rikta in sig på, så kan man räkna med trassel.

Våga leva!

Vad det handlar om är att man måste våga leva. Och mycket för Madelein handlar om att hon vill visa för andra människor att man kan ha ett stimulerande liv även när man passerat 60-strecket. Hon menar även att vissa människor får sitt kall när de är små, medan andra måste leta bland många buskar innan de finner vad de söker och känner trygghet och lugn i det. Att då stanna kvar och rota i samma buske är därav inte den mest optimala lösningen. För Madelein tog de 62 år innan hon fann sin lycka. Genom att inte ge upp och ägna sig åt det hon älskar får hon ny energi och hon ger även otroligt mycket energi till alla på dansgolvet.

Så, gör som Madelein och ge aldrig upp om du känner att du har mycket att ge. Vi lever bara en gång och det är viktigt att vi därav vågar leva. För henne var det att det fanns en lucka i utbudet när det kom till träning som fick henne att börja snurra plattor. Hon ville ha något och hon skapade det därav själv. Så fundera på vad du vill ha och göra, så kanske vi får läsa om dig i framtiden.